IZZIV: Grafična podoba Nakita Jasmina Drolc

Jasmina Drolc je oblikovalka nakita iz polimerne gline, ustanoviteljica in bivša lastnica trgovine z unikatnimi izdelki Čudežna dežela. Zadnje tri leta je svoj čas in pozornost namenila blagovni znamki trgovine in v ozadje potisnila linijo nakita.

V prejšnjem mesecu je trgovino prodala in se posvetila gradnji blagovne znamke nakita. V želji po večji prepoznavnosti Nakita Jasmina Drolc, podjetnica išče ekipo ljudi, ki bi ji pomagala izdelati celotno grafično podobo za njene izdelke.

V prvi vrsti je izziv izdelati logotip, ki bo poosebljal njo, vendar ne bo povezan z njenim dosedanjim delom s trgovino. Logotip bo uporabljen tudi na predstavitvenem materialu za prezentacijo nakita (kartončki za uhane, ogrlice, prstane). Oblikovalka želi v enakem stilu tudi dizajn za vizitke ter darilne bone.

 

K izzivu vabimo mlade brezposelne (18 – 29 let) ljudi, ki jih zanima grafično oblikovanje oziroma tiste, ki želijo znanje na tem področju izpopolniti in se preizkusiti v pravem izzivu. Prijave zbiramo do petka, 15.9. 2017 na e-mail naslov katra.kozinc@mct.si. Prvo srečanje z oblikovalko bo v ponedeljek, 18.9. 2017.