Kako razviti strast v podjetju?

To je bila tema 9. zasavskega podjetniškega meet up-a, ki je potekal 1.2. 2018 v Katapultu. Pobudniki in organizatorji meet up-ov smo Punkt cc, RRA Zasavje, MC Zagorje, FB skupina Kamerad, Katapult d.o.o. in MCT.

Gostili smo Valentino Radić, ki skupaj s svojim partnerjem Gregorjem Gazvodo, tvori in ustvarja Iconic Specialty Coffee. S svojim produktom sta sodelovala v drugi sezoni projekta Štartaj, Slovenija!. Skrbita za dvig ravni poznavanja kave pri nas. Ter dr. Jerneja Pintarja, gradnika skupnosti, zaposlenega v Tehnološkem parku Ljubljana.

Z gostoma smo razpravljali, kako ugotoviti, kje je naše podjetje oz. organizacija, ko govorimo o strasti, kakšna je vloga vodje in vloga zaposlenega pri razvijanju in ohranjanju te strasti, kakšni so pristopi k strasti v malih in večjih podjetjih, o vrednotah, pohvalah, napakah. Udeleženci smo dobili kar nekaj vsebine, v katero se bo smiselno še bolj poglobiti in jo podrobneje raziskati ter ugotoviti, kje pri tem stojijo naša podjetja in organizacije.

Podjetniški meet up-i sledijo tudi v prihodnjih mesecih, zato spremljajte naše objave.