KVIZ: Si pravi kandidat za projekt Ključ?

 

Število točk 9 do 16

Tvoje življenje trenutno izgleda, tako kot si si zamislil. Obvladaš svoje področje oziroma točno veš, kaj želiš početi v prihodnosti. Tvoj CV je urejen, pred delodajalci nastopaš samozavestno, izzive imaš v malem prstu. Sliši se skoraj, kot da projekta Ključ ne potrebuješ. A vendar ti vsebina, ki jo ponujamo v projektu Ključ ne more škoditi in te vseeno vabimo k nam. Ker že obvladaš specifično področje oziroma ker se projekt Ključ ne fokusira na podjetništvo (z vidika birokracije, ne vsebine), se boš posvetil gradnji mreže – spoznaval boš nove vrstnike, delo v različnih organizacijah, delodajalce in uspešne podjetnike, ki imajo morda ključen nasvet za tvoje nadaljnje delo.

Število točk 17 – 23

Vneto brskaš po različnih forumih, si aktiven, zgleden iskalec zaposlitve, ki načeloma ve, kako in zakaj in kje, a vendar ti manjka pika na i. Izobrazbo imaš, imaš poklic, mogoče še ne veš, kaj želiš početi v življenju, želiš preizkusiti različne stvari, preden se dokončno odločiš in ustališ v poklicu. Ključ je idealna priložnost zate. Pridobivaš nova dodatna znanja, spoznavaš delodajalce, oni spoznajo tebe, dobiš priložnosti predstaviti se v neformalnem okolju, izboljšal svoje socialne in strokovne kompetence, veščine in znanja. Na podlagi tvojih predhodnih izkušenj, bo Ključ še zadnja odskočna deska.

Število točk 24 – 30

Iščeš službo, a ne veš kje začeti. Trg dela in vse podrobnosti, ki jih prinese iskanje službe so zate nekaj novega in nepoznanega. Ne veš, kako se predstaviti, težko se predstaviš s svoji najboljši luči, izogibaš se izzivov, tvoj edini stik s trgom dela je ZRSZ. Si idealen kandidat ta vključitev v projekt Ključ. Pravzaprav je zate ključno, da se vključiš. V atmosferi mladinskega dela, neformalnega izobraževanja te popolnoma pripravimo na trg dela, ki pravzaprav ni tak bav-bav. Potrebuješ primerna orodja, informacije in pomoč in tudi lahko brez težav osvojiš službo oziroma delo, ki si ga želiš. Ključ ti spremeni življenje.

 

Ključno je, da si vključen v Ključ. Vključi se – katra.kozinc@mct.si