Pridi na 6. zasavski podjetniški meet up

Zasavski podjetniški Meetup-i so srečanja, ki so namenjena vsem, ki jih podjetništvo zanima na takšen ali drugačen način. Pobuda za načrtovanje in izvedbo Zasavskih podjetniških Meetup-ov izhaja iz nekaj posameznikov, mladih podjetnikov iz Zasavja.
Srečanja se odvijajo približno enkrat mesečno, namen srečanj pa je izobraževanje in mreženje med udeleženci. Zasavske podjetniške Meet-up-e organiziramo: PUNKT – Laboratorij za kreativne industrije, KAMERAD – skupina zasavskih podjetnikov, Katapult, Mladinski center Zagorje ob Savi, Mladinski center Trbovlje, Regionalna razvojna agencija Zasavje.
Pridruži se nam na 6. podjetniškem meet up-u, ki bo v četrtek, 9. marca ob 18. uri v Punktu v Zagorju. Tokrat pride v goste Niko Klanšek, ustanovitelj štirih podjetij in soustanovitelj več start-up podjetij v Sloveniji in ZDA. Niko bo skozi svojo podjetniško zgodbo predstavil svet financiranja start-upov, prisluhnili pa bomo njegovim izkušnjam s kampanjami množičnega financiranja, odkrivali, kaj je potrebno za uspešno (Kickstarter) kampanjo in še mnogo več. Prijavi se.
Intervju z njim pa bo mogoče prebrati na tej spletni strani v prihodnjih dneh. Sledite nam.
Foto: osebni arhiv