Štartaj s Klubom Ključ!

Mogoče si si ob prehodu v novo leto obljubil/a, da boš postal/a bolj aktivna v lokalnem okolju, pri iskanju dela oz. zaposlitve? Če da, ti lahko pri izpolnjevanju zaobljub pomagamo tudi mi. Prvi korak k temu ti lahko narediš v okviru Kluba Ključ.

Klub Ključ je namenjen mladim med 15. – 29. letom starosti (dijaki, študentje, brezposelni), ki se soočajo z izzivom iskanja prve zaposlitve ali pa iščejo nove izzive na trgu dela. Klub vodi mentor, ki je z vami vsakič in ki skrbi skupaj z vami, da bodo aktivnosti raznolike, pestre, zanimive, da boste dobili mnogo novih kontaktov, razširili mrežo poznanstev, hitreje prišli do informacij, spoznali potencialne delodajalce v svojem okolju, osebnostno rasli, poznali svoje kompetence in postali bolj samozavestni.

Številni mladi, ki so bili v preteklem letu aktivni udeleženci projekta Ključ in/ali Kluba Ključ, so v tem času našli svoje delovne izzive in zaposlitve. Zato se nam pridruži še ti. Klub Ključ bo v letu 2018 potekal dvakrat mesečno, vsakih 14 dni. Prvič se srečamo v sredo, 24.1. 2018, ob 10. uri v klubu MCT.

Več informacij in prijave na: rada.drnovsek@mct.si ali 03 56 12 881 do ponedeljka, 22. 1. 2018.