TOP 10 Z UVODNE SEZONE PROJEKTA KLJUČ

Medtem ko vabimo nove udeležence v projekt Ključ, naj se na hitro spomnimo, kateri so bili najboljše, najbolj odmevni, najbolj ključni dogodki od začetka projekta pa do danes.

 

1. IZZIV S 4KIDSANDUS

Ker je bil to prvi izziv z zunanjim podjetjem, ker se je na izziv prijavilo 8 deklet, ker je ena od njih dobila delo.

2. IZZIV S PIVOVARNO KNAP

Ker je presegel pričakovanja vseh, ker je udeleženka, ki je dobro rešila izziv, trenutno na delovnem preizkusu v Pivovarni.

3. ŠPUKTRIGL IN DRUGI KLJUČNI KOLUMNISTI

Serija člankov Tjaše Strniša o njenih izkušnjah na trgu dela, pisali pa so tudi Jure Kolar, Nuša Koritnik, Maja Ocepek, Martina Čebela, … njihove prispevke in razmišljanja poiščite na naši spletni strani.

4. TEAM-BUILDING AKTIVNOSTI: RAFTING PO REKI SAVI

Ker je bilo enostavno super in enkratno doživetje.

5. ŠTUDIJSKI OBISK V RIMSKE TERME IN THERMANO LAŠKO

Zabavno in sproščeno druženje z delodajalci in s kadroviki. Naslednji razgovor bo vsekakor lažji. http://kljucni-izziv.si/kljucevci-na-studijskem-obisku-v-rimskih-termah-in-thermani-lasko/

6. TEČAJ RAČUNOVODSTVA

Ker smo ga izvedli na pobudo več udeležencev projekta Ključ, ker smo odlično sodelovali z Gimnazijo in ekonomsko srednjo šolo Trbovlje, še posebej s profesorjema Gabrijelo Blaznek in Stankom Mikličem.

7. ŠTEVILO ZAPOSLITEV

V času od začetka projekta, torej od septembra 2016, do danes se je zaposlilo 25 mladih od 85 udeleženih v projekt Ključ. Številka raste iz dneva v dan.

8. PRISPEVEK NA NACIONALNI TELEVIZIJI

http://4d.rtvslo.si/arhiv/prispevki-in-izjave-slovenska-kronika/174458733

9. DELAVNICA PRIPRAVE PRIJAVE E+ PROJEKTOV

Preprosta in učinkovita navodila, kako se lotiti priprave projektov. Vse je logično, med seboj povezano, ni treba komplicirati.

10. TEČAJ RAČUNALNIŠKE PISMENOSTI

Ker se je usposabljanja udeležilo veliko število novih mladih, ker smo prepoznali potrebo po znanju informacijske tehnologije, ker je tekom usposabljanja tudi projekt Ključ postal bolj prepoznaven.